محققان عنوان می کنند اسیدهای چرب امگا۳ موجود در مواد خوراکی نظیر ماهی های چرب و دانه کتان علاوه بر حفظ سلامت قلب، برای زنان باردار و نوزادشان هم مفید است.

 

 

به گزارش خبرنگار مهر، به گفته محققان اسپانیایی این ماده مغذی مهم با کاهش ریسک افسردگی در زنان و وزن بهتر نوزاد در زمان تولد همراه با بهبود رشد و عملکرد مغز مرتبط است و احتمالاً از ابتلا به اوتیسم پیشگیری می کند.

در این مطالعه، محققان حدود ۲۰۰۰ مادر و نوزادشان را از سه ماهه اول بارداری تا زمان ۵ سالگی کودک تحت نظر داشتند.

پژوهشگران دریافتند مصرف مقادیر زیاد ماهی های چرب در طول بارداری دارای فوایدی نظیر بهبود در عملکرد شناختی و پیشگیری از ابتلا به اوتیسم بود. فواید مصرف این ماده خوراکی زمانی مشاهده شد که مادر روزانه حدود ۸۵ گرم ماهی مصرف می کرد.

اگر فردی به قدرکافی ماهی مصرف نمی کند می تواند از مکمل های امگا۳ استفاده نماید که البته بهتر است قبل از مصرف با پزشک در این مورد مشورت نماید.

فواید غذاهای دریایی برای زنان باردار